NAROČI E-POŠTNO GOSTOVANJE

Zanesljiva e-pošta po ugodni ceni

Antivirus / Antispam

Napredna zaščita za varno in brezskrbno komuniciranje.

Recite ne neželeni pošti
Napredno filtriranje
Napredni filtri pometejo z neželeno pošto

Rešitev SpamAssassin s svojimi filtri in pravili razvrščanja neželene e-pošte poskrbi, da v vaš nabiralnik ne zaidejo SPAM sporočila, temveč samo želena e-pošta.

Prepustnost filtrov pa lahko poljubno nastavljate tudi sami, neposredno v sklopu cPanel nadzorne plošče vašega e-poštnega gostovanja.

Zaščita pred virusi
Zaščita pred virusi
Vaš e-poštni predal je nedostopen še tako naprednim virusom

Virusi in zlonamerna programska oprema je iz leta v leto naprednejša.

Pri NEOSERV s sodobno protivirusno zaščito poskrbimo, da v vaš e-poštni predal ne zaide še tako napredno zlonamerno programje. Antivirus namreč preveri pošiljatelja, vsebino datotek in mnogo več.

Varnost na 1. mestu
Brezplačni SSL certifikat
Varna povezava med vami in strežnikom

Vaši podatki se do strežnika vedno pretakajo preko sodobnega TLS protokola kriptiranja, kateri ščiti vaše podatke pred napadalci.

Ob vzpostavitvi e-poštnega gostovanja poskrbimo za namestitev ustreznega SSL certifikata na vaš paket paket gostovanja - povsem brezplačno!

Optimizirana dostavljivost e-pošte

Najsodobnejši strežniki, lastni IP naslovni prostor, e-pošti prilagojena programska oprema.

Pri NEOSERV smo varnost in učinkovitost delovanje e-poštnega gostovanja popeljali na novo raven.

Vsi paketi e-poštnega gostovanja namreč gostujejo na povsem samostojnem sodobnem strežniškem okolju, ki je namenjeno le e-pošti. V odsotnosti spletnih strani in aplikacij na strežniku, lahko vse napore usmerimo v zanesljivo delovanje e-pošte.

IP naslovi in z njimi povezana avtoriteta strežniškega okolja je tako bistveno izboljšana, kar se izraža predvsem v boljši dostavljivosti vaših e-poštnih sporočil in avtoriteti vaših lastnih domen.

  Boljša dostavljivost

  Z visokim ugledom (ang. reputation) IP naslovnega prostora strežniškega okolja e-poštnega gostovanja bo vaša e-pošta vedno pravilno dostavljena.

  Samostojno strežniško okolje

  Na okolju e-poštnega gostovanja ne gostujejo spletne strani in se ne izvajajo e-mail kampanje, ki bi lahko negativno vplivale na ugled IP naslovnega prostora.

  Višja stopnja varnosti

  V odsotnosti spletnih strani, lahko na strežniškem okolju vse napore usmerimo v učinkovitost delovanja in zaščito vaših e-poštnih predalov.

  Dostopnost

  Vaša e-pošta, dostopna vedno in povsod - na telefonu, tablici in računalniku.

  Pregledovalnik Webmail
  Pregledovalnik Webmail
  Dostopajte do e-pošte, neposredno v brskalniku.

  S preprostim in intuitivnim pregledovalnikom Webmail lahko vso e-pošto pregledujete, urejate in pošiljate kar neposredo v svojem brskalniku.

  Do vaše e-pošte lahko dostopate kadarkoli in od kjerkoli, brez potrebe po uporabi dodatnega programja - odjemalcev. Potrebujete samo internetno povezavo.

  Varnostne kopije

  Z brezplačnimi rezervnimi kopijami ste lahko brez skrbi.

  Večina ponudnikov e-poštnega dodatno zaračunava izdelavo in hrambo rezervnih kopij vaših e-poštnih sporočil, pri NEOSERV pa vam izdelavo varnostnih kopij nudimo povsem brezplačno.

  Varnostne kopije se samodejno izdelujejo na dnevni, tedenski in mesečni bazi, dostopne pa so vam zgolj z nekaj kliki v sklopu cPanel nadzorne plošče.

  Ste po nesreči izbrisali pomembno poslovno sporočilo? Ne skrbite! S pomočjo rezervnih kopij lahko namreč svoje e-poštne predale kadarkoli povrnete v stanje pred neželeno spremembo.