Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

Odvisno, kakšne so vaše želje in zahteve, v pomoč pri odločitvi pa so vam lahko spodnji opisi.

BELI PAKET GOSTOVANJA

Najmanjši, Beli paket gostovanja je primeren za začetnike in nezahtevne uporabnike, ki bodo na paketu gostovali preproste (HTML) statične spletne strani, katere za delovanje ne potrebujejo podatkovnih baz MySQL. Takšne spletne strani lahko enostavno uredite v programih kot so Adobe Dreamweaver, Microsoft Frontpage, Website Maker, in podobni. Omogoča vam gostovanje 1 spletne strani z lastno vsebino, razpolagate pa lahko z 1.000 MB (1 GB) prostora, ki si ga delite skupaj z e-pošto (ustvarite lahko do 10 različnih e-mail računov). Nanj lahko vključite tudi 1 parkirno (preusmeritvenih) domeno, preko katerih lahko spletno stran usmerite tudi k drugim ponudnikom, kot sta na primer WIX ali Weebley, e-pošto pa še vedno lahko uporabljate pri nas. Običajno namreč takšni ponudniki gostovanja e-pošte ne ponujajo.

Vse lastnosti paketa boste našli na spodnji povezavi.

https://www.neoserv.si/gostovanje/beli-paket

ZELENI PAKET GOSTOVANJA

Je najbolj priljubljen paket gostovanja, saj vam za ugodno ceno ponuja zelo veliko in že vključuje podatkovne baze MySQL, ki jih za delovanje potrebujejo skripte kot so Joomla, WordPress, PrestaShop, OpenCart, Drupal, phpBB… Na Zelenem paketu lahko skupno gostujete do 4 ločene spletne strani s srednjim obiskom. Primeren je predvsem za gostovanje skript, kot sta WordPress in Joomla, brez težav pa lahko na njem gostujete tudi spletno trgovino ali drugo skripto / aplikacijo.

Idealen je za manjša in srednja podjetja, zelo pa je primeren tudi za začetnike, ki se z izdelavo spletnih strani šele spoznavajo. Spletni profesionalci bodo veseli SSH dostopa in SVN/GIT orodja, na njem pa boste lahko ustvarili tudi neomejeno e-poštnih naslovov.

Vse lastnosti paketa boste našli na spodnji povezavi.

https://www.neoserv.si/gostovanje/zeleni-paket

MODRI PAKET GOSTOVANJA

Primeren za gostovanje manjšega števila različnih zahtevnejših spletnih aplikacij, tudi spletnih trgovin. Med drugim ga priporočamo tudi uporabnikom, ki bodo spletno stran uredili v Magentu, saj se skripta uvršča med zahtevnješe, vendar vam zato ponuja tudi največ in je trenutno najbolj popularna spletna trgovina.

Vse lastnosti paketa boste našli na spodnji povezavi.

https://www.neoserv.si/gostovanje/modri-paket

RDEČI PAKET GOSTOVANJA

Paket za najzahtevnejše, na katerem lahko vzpostavite večje število zahtevnejših spletnih strani / aplikacij z velikim obiskom.

Vse lastnosti paketa boste našli na spodnji povezavi.

https://www.neoserv.si/gostovanje/rdeci-paket


* Vse pakete gostovanja (razen Rdečega) lahko kadarkoli nadgradite tudi na večjega. V primeru nadgradnje doplačate le razliko v ceni paketa, nadgradnjo pa opravimo takoj in brez izpada storitev.

* Kaj je razlika med Dodano domeno (Addon Domain), Parkirano domeno (Parked Domain) in Poddomeno (Subdomain), si lahko preberete tukaj.

Če boste imeli dodatna vprašanja, pa le stopite v stik z nami preko telefona ali e-maila (info@neoserv.si).

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.