Košarica (0)
  • Vaša košarica je trenutno prazna

NAVODILA ZA UPORABO

Navodila so kratka in vsebujejo slike in video posnetke. Torej prijazne - kot NEOSERV :-)

Iskanje po podpori

* V kolikor email račun v odjemalca e-pošte dodajate prvič, vam priporočamo, da za začetek preberete članek, v katerem smo zapisali nekaj osnovnih informacij o nastavitvah e-mail računa.

1. Zaženite vašega odjemalca pošte (Windows Mail 6).

2. V meniju kliknite Tools in izberite Accounts…

Windows Mail 6 en - računi

3. Kliknite na gumb Add…

Windows Mail 6 en - dodaj račun

4. Izberite E-mail Account in kliknite gumb Next.

Windows Mail 6 en - dodaj e-mail račun

5. Vpišite poljubno ime za prikaz in kliknite gumb Next.

Windows Mail 6 en - vpišite ime

6. Vpišite vaš celoten e-naslov in kliknite gumb Next.

Windows Mail 6 en - e-mail naslov

7. V svojem naročniškem centru Moj NEOSERV preverite, na katerem od naših strežnikov gostujete. Ko se boste prijavili, kliknite na zavihek Vaše domene / gostovanje, ter kliknite na svoj paket gostovanja. V oknu je napisano ime vašega strežnika.

8. S spustnega menija izberite POP3 in okence Incoming mail (POP3 or IMAP) server vpišite ime vašega strežnika, ki ste ga prebrali v prejšnjem koraku; enako vpišete tudi v okence Outgoing e-mail server (SMTP) name.

S kljukico označite Outgoing server requires authentication in kliknite gumb Next.

WIndows mail 6 en pop with ssl - nastavitve strežnika

9. V okence E-mail username vpišite vaš celoten e-naslov, v okence Password pa vaše geslo za dostop do e-maila in kliknite gumb Next ter v naslednjem koraku gumb Finish.

Windows Mail 6 en - informacije o računu

10. Ko ste to uredili, se vam bo to okno zaprlo. V oknu, kjer ste začeli s konfiguracijo, izberite e-naslov, ki ste ga pravkar dodali, in kliknite gumb Properties.

Windows Mail 6 en - lastnosti

11. Kliknite na zavihek Advanced in v okence Outgoing server (SMTP) pa vpišite številko 465, ter označite spodnjo kljukico This server requires a secure connection (SSL), v okence Incoming server (POP3) pa vpišite številko 995 ter prav tako označite spodnjo kljukico This server requires a secure connection (SSL).

Če želite, da se pošta ne pobriše s strežnika takoj, ko prejmete pošto na svoj računalnik, pod Delivery s kljukico označite Leave a copy of messages on the server (lahko nastavite tudi poljuben čas, kdaj naj se sporočila s strežnika pobrišejo).

Kliknite gumb OK.

WIndows mail 6 en pop with ssl - nastavitve vrat

Čestitamo, vaš novi e-mail račun je uspešno dodan! Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo tudi preko telefona ali e-pošte.

KOMENTARJI

KOMENTIRAJTE OBJAVO

(obvezno)
(obvezno, e-poštni naslov bo skrit)
(neobvezno)
Varnostno vprašanje, ki potrdi, da ste resnična oseba.