Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo PremiumSSL
Certifikat
139,90 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Ne glede na vrsto posla, s katerim se ukvarjate, zagotovo stremite k temu, da bi vam stranke čim bolj zaupale. Pri tem vam pomaga SSL certifikat Sectigo Premium SSL, ki ni prepoznaven le po varni HTTPS povezavi ter ikoni varnostne ključavnice v zgornji vrstici brskalnika, temveč tudi po vizualno poudarjenem spletnem pečatu. Objavite ga na vidnem mestu svojega spletnega mesta in na ta način obiskovalcem zagotovite, da je obisk oz. spletni nakup povsem varen.

Sectigo Premium SSL je poslovni certifikat, ki ne jamči zgolj verodostojnosti domene, temveč tudi podjetja. Slednje mora biti vpisano v javni poslovni register, običajno pa se mora podjetje identificirati tudi z ustrezno dokumentacijo. Za registracijo potrebujete tudi uradno odvetniško oziroma notarsko noto. Čeprav organizacija Sectigo, ki velja za enega najprestižnejših in svetovno priznanih izdajateljev SSL certifikatov, preverbo podjetja opravi ročno, je certifikat izdan v roku enega meseca.

Močno 256-bitno šifriranje vseh občutljivih podatkov poskrbi za izredno visoko stopnjo varnosti, zato je certifikat primeren predvsem za spletne trgovine ter spletna mesta podjetij, na katerih prihaja do izmenjave osebnih, transakcijskih in drugih podatkov zaupne narave.

SSL certifikat ni zgolj naložba v večjo varnost podatkov in kredibilnost podjetja, temveč tudi v večjo vidnost v spletnem iskalniku Google. Ker si Google prizadeva povečati varnost uporabe svetovnega spleta, od avgusta 2014 pri razvrščanju iskalnih rezultatov upošteva tudi dejavnik, ali je na spletno stran SSL certifikat nameščen ali ne.

Kako Sectigo PremiumSSL izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  SSL certifikat Sectigo Premium SSL je namenjen verifikaciji ene domene (npr. mojadomena.si) ali ene poddomene (npr. blog.mojadomena.si). V kolikor ga namestite neposredno na domeno, bo hkrati verificirana tudi njena "www" poddomena (npr. www.mojadomena.si).

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Sectigo Premium SSL spada med tako imenovane poslovne certifikate, kar pomeni, da ne verificira le domene, temveč tudi podjetje oz. organizacijo. S tem obiskovalcem dokažete, da spletna stran brez kančka dvoma pripada vašemu podjetju, kar največkrat vodi do boljših poslovnih rezultatov.

  Če želite pridobiti poslovni SSL certifikat, mora biti vaše podjetje vpisano v javni poslovni register (npr. AJPES), prav tako pa mora biti na podjetje registrirana tudi domena, na katero želite certifikat namestiti.

 • Čas izdaje

  do 3 dni

  Za izdajo SSL certifikata boste morali posredovati ustrezno dokumentacijo, ki bo dokazovala obstoj vašega podjetja. V primeru, da bo postopek preverjanja potekal brez zapletov, vam bo certifikat izdan v roku treh dni. Potrebno je vpisati in urediti še manjkajoče podatke o podjetju v register D&B. Vse potrebno lahko uredimo namesto vas, storitev stane 30 € + DDV.

 • Garancija izdajatelja

  250.000 $

  SSL certifikat Sectigo Premium SSL vključuje visoko garancijo v vrednosti 250.000 $, ki velja za eno izmed najvišjih, ko govorimo o poslovnih certifikatih svetovno priznanih izdajateljev. Garancija uporabnikom spletne strani zagotavlja, da jim v primeru spletne prevare, ki bi bila posledica napačno izdanega certifikata, povrne škodo v vrednosti do prej omenjenega zneska.

 • 256-bitna enkripcija

  256-bitno šifriranje velja za standard tam, kjer mora biti za varnost podatkov poskrbljeno na najvišjem možnem nivoju. Dešifriranje tako zahtevne kode je praktično nemogoče, saj bi računalnik, ki bi v sekundi preveril trilijon različnih kombinacij, potreboval kar 1057 let, da bi preveril vse možne kombinacije.

  Lahko ste prepričani, da bo SSL certifikat Sectigo Premium SSL poskrbel za varnost občutljivih podatkov vaših strank.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  Ste že kdaj naleteli na spletno stran, na kateri se vam je najprej prikazalo okno, da obisk strani morda ni varen? Ste potrdili novo varnostno izjemo ali ste spletno stran raje zapustili? Kakor koli že, v primeru certifikata Sectigo Premium SSL vam glede tega ni potrebno skrbeti, saj je korenski certifikat verodostojne organizacije svetovnega ranga že predhodno shranjen v kar 99,9% spletnih brskalnikov. To pomeni, da se bodo vaši obiskovalci vedno nahajali na zavarovani povezavi, ob prihodu na spletno stran pa jim ne bo potrebno potrjevati varnostne izjeme, saj se jim bo stran prikazala brez kakršnih koli varnostnih opozoril.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Zelo podobno kot za združljivost s spletnimi brskalniki velja tudi za združljivost z mobilnimi napravami, saj je SSL certifikat Sectigo Premium SSL združljiv s praktično vsemi sodobnimi pametnimi napravami. Tudi v primeru obiska varnega spletnega mesta prek mobilnega telefona, tabličnega računalnika ali druge prenosne naprave ne bo nepotrebnega dodajanja nove varnostne izjeme, vsi prejeti in poslani podatki pa bodo zavarovani z napredno tehnologijo šifriranja.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Se zanimate za nakup certifikata Sectigo Premium SSL, vendar niste prepričani, če ga lahko uporabite na domeni, katere ime vključuje šumnik ali drug »ne-ASCII« znak? Brez skrbi, SSL certifikat lahko brez težav namestite tudi na IDN domeno.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Premium SSL certifikat izdajatelja Sectigo je klasičen poslovni certifikat in kot tak ne obarva zgornje vrstice brskalnika v zeleno. Temu so namenjeni razširjeni SSL certifikati.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Si želite, da bi se obiskovalci zavedali dejstva, da se nahajajo na varnem spletnem mestu? Poleg HTTPS povezave ter ikone varnostne ključavnice lahko na spletno stran namestite tudi dinamičen pečat, ki ga prejmete ob nakupu SSL certifikata. Vizualno dovršen element bo poudaril verodostojnost vaše spletne strani, obenem pa povečal stopnjo zaupanja obiskovalcev.

  Vsakemu obiskovalcu, ki bo z miškinim kurzorjem prekril (ali kliknil na) pečat, se bodo izpisali podatki podjetja, naveden bo tudi izdajatelj certifikata, prav tako pa bo poudarjen podatek o garanciji, do katere bo posamezen uporabnik upravičen ob morebitni spletni prevari.

  V primeru nakupa certifikata Sectigo Premium SSL vam toplo priporočamo, da pečat dodate na vidno mesto spletne strani, saj boste s tem gradili na zaupanju, prepoznavnosti in kredibilnosti.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  V primeru, da bi spletno stran želeli preseliti na drug strežnik ali celo zamenjati ponudnika gostovanja, nakup novega SSL certifikata ni potreben. Izdajatelj Sectigo vam namreč omogoča možnost brezplačnega kreiranja nadomestnega certifikata, ki vam pride prav tudi v primeru, če bi slučajno izgubili svoj zasebni ključ. Enostavno generirajte novo CSR kodo (pri tem vam lahko pomagamo tudi mi), izdajatelj pa vam bo izdal nadomestni certifikat.

  Omejitve na število izdanih nadomestnih certifikatov ni, seveda pa mora biti SSL certifikat še vedno veljaven.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Imate datoteke svojega spletnega mesta razpršene na večje število strežnikov? Ste domeno usmerili na več IP naslovov? Tudi v tem primeru boste lahko popolnoma zaščitili svojo domeno, saj SSL certifikat Sectigo Premium SSL omogoča namestitev na poljubno število strežnikov.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * V kolikor imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat namestimo brezplačno. V nekaterih primerih so za 100-odstotno pravilno delovanje certifikata potrebne prilagoditve na spletni strani, pri katerih vam z veseljem pomagamo. Strošek prilagoditev je odvisen od posamezne spletne strani. Najbolje, da nas za oceno napora kontaktirate, mi pa bomo preverili vašo stran.