Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Sectigo PremiumSSL wildcard
Certifikat
488,00 €
Namestitev brezplačno
DODAJ V KOŠARICO

Bi radi povečali kredibilnost svojega podjetja ter hkrati poskrbeli tudi za večji obseg spletne prodaje? Želite obenem zavarovati vse podatke, ki se prenašajo med vašo spletno stranjo in obiskovalci? Je vaše spletno mesto sestavljeno iz večjega števila poddomen? Potem ste se vsekakor znašli na pravi strani, saj vam vse našteto nudi SSL certifikat Sectigo Premium SSL Wildcard.

Posebnost Wildcard certifikatov je ravno v tem, da omogočajo zaščito ter verifikacijo več poddomen. V primeru Premium SSL Wildcard število pravzaprav ni omejeno, zato se investicija vsekakor splača, v kolikor imate svoje spletno mesto razdeljeno na več delov (npr. www.vasa-domena.si, blog.vasa-domena.si, trgovina.vasa-domena.si, mail.vasa-domena.si, …).

Ker Sectigo velja za enega najbolj priznanih izdajateljev certifikatov, bodo vaši obiskovalci dobili zagotovilo, da se brez najmanjšega dvoma nahajajo na varnem spletnem mestu, katerega varnost in verodostojnost zagotavlja svetovno priznana organizacija. Tako bodo obiskovalci vašemu spletišču bolj zaupali, se na njem dlje časa zadržali in tudi hitreje ter z večjo gotovostjo opravili nakup, vam poslali e-poštno sporočilo ali izpolnili kontaktni obrazec.

Namestitev SSL certifikata na vaše spletno mesto pa ima še dodatno prednost. Gre za večjo vidnost v spletnem iskalniku Google, ki ima v svoj algoritem razvrščanja iskalnih rezultatov uvrščen tudi podatek o tem, ali se spletna stran nahaja na varni HTTPS povezavi ali ne. Tudi Google namreč stremi k večji varnosti uporabe svetovnega spleta.

Kako Sectigo PremiumSSL wildcard izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + vse poddomene

  SSL certifikat Sectigo Premium SSL Wildcard omogoča zaščito podatkov tako na domeni kot tudi na vseh poddomenah izbrane domene. Če bi radi verificirali podjetje in zaščitili zgolj domeno (ter njeno www različico), ne pa tudi poddomen, vam priporočamo cenovno ugodnejši certifikat Sectigo Instant SSL.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Preden vam bo organizacija Sectigo izdala SSL certifikat, bo opravila verifikacijo vašega podjetja. Slednje mora biti vpisano v javni poslovni register, kot je npr. AJPES, prav tako pa boste morali posredovati dokumentacijo, ki dokazuje obstoj podjetja. Tudi domena, za katero želite pridobiti Sectigo Premium SSL certifikat, mora biti registrirana na vaše podjetje.

  Poslovna verifikacija podjetju prinaša najvišjo stopnjo varnosti spletnih podatkov, dodano vrednost in večjo stopnjo zaupanja s strani obiskovalcev, kar vodi do boljših poslovnih rezultatov.

 • Čas izdaje

  do 5 dni

  Čas izdaje poslovnega certifikata je kratek, saj SSL certifikat običajno prejmete v roku 5 dni od nakupa ter posredovanja zahtevane dokumentacije. Za razliko od domenskega certifikata, kjer izdajatelj domeno verificira avtomatsko, je postopek izdaje poslovnega certifikata opravljen ročno. V tem obdobju je potrebno vpisati in urediti še manjkajoče podatke o podjetju v register D&B. Vse potrebno lahko uredimo namesto vas, storitev stane 30 € + DDV.

 • Garancija izdajatelja

  250.000 $

  SSL certifikat izdajatelja Sectigo uporabnikom vašega spletnega mesta zagotavlja, da je plačevanje s plačilno kartico povsem varno. Garancija v višini 250.000 $ pomeni, da v kolikor bi obiskovalec postal finančno oškodovan zaradi napačno izdanega certifikata, Sectigo žrtvi prevare izplača vrednost do prej omenjenega zneska.

 • 256-bitna enkripcija

  Z namestitvijo SSL certifikata se med spletno stranjo in brskalnikom posameznega obiskovalca ustvari varna povezava. Vsi podatki se na poti šifrirajo z izjemno močno 256-bitno enkripcijo, tako zavarovanih podatkov pa ne morejo prebrati tudi najbolj izkušeni hekerji, saj je možnih kombinacij enostavno preveč.

  Metodo 256-bitnega šifriranja uporabljajo tudi številne bančne in državne ustanove, kjer mora biti varnost zaupnih podatkov vedno na prvem mestu.

 • 99,9% združljivost z brskalniki

  SSL certifikat Sectigo Premium SSL Wildcard je združljiv s kar 99,9 odstotki spletnih brskalnikov, zato je vsak dvom o tem, da posamezni obiskovalci slučajno ne bi pristali na varni povezavi, povsem odveč. Ne glede na to, ali bodo uporabniki vaše spletno mesto obiskali v brskalniku Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari ali morda kakšnem drugem, bodo vsi preneseni podatki vedno šifrirani in zaščiteni.

  V praktično vseh brskalnikih, tudi v starejših različicah, so korenski certifikati organizacije Sectigo že privzeto shranjeni. Zaradi tega obisk zavarovane spletne strani na HTTPS povezavi ne bo ogrožen, saj obiskovalcem ne bo potrebno potrjevati nove varnostne izjeme.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Se zavedate dejstva, da vse več uporabnikov spleta uporablja mobilne naprave? Vas zaradi tega skrbi, da SSL certifikat ne bi pravilno deloval, zaradi česar bi bili občutljivi podatki vaših obiskovalcev ogroženi? Brez skrbi, SSL certifikat Premium SSL Wildcard je združljiv z vsemi sodobnimi mobilnimi napravami, naj gre za prenosni telefon, tablični računalnik ali kakšno drugo moderno pametno napravo.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
 • Podpora za IDN domene

  Med IDN domene uvrščamo tiste, ki imajo v svojem imenu črke oz. znake, ki niso del angleške abecede. Sectigo Premium SSL Wildcard je možno namestiti tudi na IDN domene, kar lahko pride prav tudi v primeru nacionalnih .si domen, saj se v njihovih imenih lahko nahajajo šumniki.

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Sectigo Premium SSL Wildcard kot klasičen poslovni SSL certifikat ne omogoča zelene vrstice v brskalniku. Če želite zavedanje obiskovalcev o tem, da se nahajajo na varnem spletnem mestu, še dodatno spodbuditi, si oglejte našo ponudbo razširjenih SSL certifikatov.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Čeprav poslovni SSL certifikat ne obarva URL vrstice v zeleno, pa še vseeno lahko poskrbite, da bo prav vsak obiskovalec vedel, da se nahaja na spletni strani verodostojnega in zaupanja vrednega podjetja.

  Nakup certifikata namreč vključuje tudi možnost namestitve dinamičnega Sectigo pečata na spletno stran. Gre za vizualni element, ki vaši spletni strani prinese dodano vrednost, saj obiskovalce vedno znova opozarja na to, da so vsi podati ustrezno zavarovani, spletni nakup ter posredovanje občutljivih podatkov pa povsem varno.

  Ko se bo obiskovalec z miško sprehodil čez pečat, se mu bodo na zaslonu izpisali podatki o vašem podjetju, o izdajatelju ter veljavnosti certifikata, prav tako pa tudi vrednost višine garancije, ki v primeru Premium SSL Wildcard certifikata znaša visokih 250.000 €.

  Če se boste odločili za nakup SSL certifikata Sectigo Premium SSL Wildcard, vam vsekakor svetujemo, da pečat čim hitreje dodate na svojo spletno stran in na ta način povečate spletno prodajo.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  SSL certifikat Premium SSL Wildcard vključuje možnost izdaje neomejenega števila brezplačnih nadomestnih certifikatov. Kdaj je smiselno generirati nov certifikat? Predvsem v primeru, ko izgubite svoj zasebni ključ ali ko se vam zdi, da je njegova varnost ogrožena. Prav tako je generiranje nadomestnega certifikata smiselno, kadar želite zamenjati ponudnika spletnega gostovanja oz. stran prenesti na drug strežnik.

  Nadomestni certifikat vam Sectigo lahko izda le v primeru, da je vaš SSL certifikat še vedno veljaven, prav tako pa morajo vsi podatki o podjetju ter domeni ostati nespremenjeni.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  So vaše poddomene razporejene po več strežnikih? Tudi v tem primeru bo SSL certifikat Sectigo Premium SSL Wildcard zanesljivo opravil svojo nalogo, saj število strežnikov, kamor lahko namestite certifikat, ni omejeno.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * Če imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno. V nekaterih primerih je za popolnoma pravilno delovanje certifikata potrebno opraviti manjše prilagoditve na spletni strani, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Za oceno napora nas kontaktirajte, da preverimo vašo stran.