Košarica (0)
 • Vaša košarica je trenutno prazna

SSL CERTIFIKATI. Za večjo varnost.

Premagajte konkurenco in svojim obiskovalcem omogočite varnejše brskanje in nakupovanje.
Pri nas vam SSL certifikat na spletno stran namestimo brezplačno!

SSL certifikat slika SSL certifikat
Thawte SSL Web Server
Trenutno ni na voljo
Thawte logotip

SSL certifikat Thawte SSL Web Server z močno 256-bitno enkripcijo zavaruje vse podatke, ki se prenašajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci. Poleg domenske verifikacije je opravljena tudi verifikacija podjetja, zato SSL certifikat lahko prejme le podjetje, ki je vpisano v javne poslovne registre. Prav tako mora biti domena, za katero se poda zahteva za izdajo certifikata, registrirana na podjetje.

SSL Web Server je certifikat organizacije Thawte, ki velja za svetovno priznano organizacijo in kot taka predstavlja sinonim za varnost na spletu. Z namestitvijo certifikata na svojo spletno stran torej ne boste zgolj zavarovali podatkov, temveč boste dokazali tudi kredibilnost podjetja.

Poslovni certifikat Thawte je odlična izbira za vsa manjša in srednje velika podjetja, šole in druge državne institucije, predvsem pa za srednje obsežne spletne trgovine. Ker bodo obiskovalci vedeli, da se nahajajo na varni spletni povezavi, za katero stoji verodostojno podjetje, bodo hitreje in z mnogo manj pomisleki postali vaše stranke.

SSL certifikat Thawte SSL Web Server vključuje tudi vizualno dovršen element oz. pečat, ki obiskovalce še dodatno informira o varnosti uporabe spletnega mesta. S klikom nanj se prikažejo podatki o podjetju, domeni ter datum veljavnosti certifikata. Da bodo vaši poslovni rezultati čim boljši, vam svetujemo, da pečat dodate na dobro vidno mesto.

Prednost SSL certifikata, ki je enostavno ne smemo prezreti, je tudi večja vidnost v iskalniku Google. Se že dlje časa trudite, da bi vas uporabniki spleta hitreje našli? Odločite se za Thawte SSL Web Server in izboljšajte pozicije vaših najpomembnejših ključnih besed v iskalniku Google!

Kako Thawte SSL Web Server izgleda v praksi?
Tehnični podatki
 • Verifikacija domene

  1 domena + www. poddomena

  SSL certifikat Thawte SSL Web Server je namenjen verifikaciji ene domene ali ene poddomene. V kolikor ga boste namestili neposredno na domeno, bo varna povezava vzpostavljena tudi na »www« poddomeni.

 • Verifikacija podjetja / organizacije

  Z namestitvijo poslovnega SSL certifikata boste dokazali, da domena pripada verodostojnemu podjetju, ki je v svojo prepoznavnost in zaščito občutljivih podatkov pripravljeno tudi investirati.

  Organizacija Thawte vaše podjetje verificira tako, da pregleda javne poslovne registre, prav tako pa je potrebno posredovati pravne dokumente, ki dokazujejo obstoj in aktivnost podjetja. Tudi domena, za katero želite pridobiti SSL certifikat, mora biti registrirana na vaše podjetje. Le na ta način je namreč lahko zagotovljena varnost na najvišjem možnem nivoju.

 • Čas izdaje

  v nekaj dneh

  Poslovna verifikacija zahteva preverbo s strani izdajatelja certifikatov Thawte, ki vključuje tudi pregled vaše poslovne dokumentacije. V večini primerov je po prejemu dokumentacije SSL certifikat izdan v zgolj enem ali dveh dneh.

 • Garancija izdajatelja

  1.250.000 $

  Thawte, Inc. velja za enega izmed najuglednejših izdajateljev SSL certifikatov na svetu, temu primerna pa je tudi višina garancije, ki jo izdajatelj zagotavlja na izdane Thawte SSL Web Server certifikate. Ta znaša visokih 1.250.000 $, do nje pa bi bil upravičen uporabnik spletne strani, ki bi zaradi napačno izdanega certifikata postal žrtev finančne zlorabe.

 • 256-bitna enkripcija

  Napredno 256-bitno šifriranje podatkov zagotavlja varnost podatkov na tako visokem nivoju, da se za omenjeno metodo odločajo tudi bančne, državne in številne zasebne ustanove, ki upravljajo z veliko količino strogo zaupnih podatkov. Lahko ste prepričani, da bodo osebni, transakcijski in drugi občutljivi podatki vaših spletnih obiskovalcev povsem na varnem.

 • 99+% združljivost z brskalniki

  Ko se odločite za nakup SSL certifikata, pričakujete, da so zavarovane prav vse transakcije, ne glede na to, kateri brskalnik za dostop do spletnega mesta uporabijo obiskovalci. Ker je Thawte ena izmed najstarejših in najuglednejših organizacij, katerih primarna dejavnost je izdaja SSL certifikatov, so slednji združljivi s praktično vsemi spletnimi brskalniki. Mednje sodijo Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera in drugi.

  Korenski certifikat je torej predhodno shranjen v več kot 99% brskalnikov, kar pomeni, da obiskovalcem ob obisku spletišča ni potrebno potrjevati varnostne izjeme. Tako se jim zavarovana spletna stran prikaže brez kakršnega koli varnostnega obvestila, ki bi nekatere uporabnike utegnilo odvrniti od obiska.

  Seznam kompatibilnih brskalnikov
 • Združljivost z mobilnimi napravami

  Zelo podobno, kot za združljivost z brskalniki, velja za združljivost z mobilnimi napravami. Tudi v tem primeru bodo uporabniki do spletnega mesta dostopali brez dodajanja nove varnostne izjeme, saj je Thawte SSL Web Server združljiv z vsemi sodobnimi mobilnimi napravami. Hkrati to pomeni, da se bodo uporabniki pametnih naprav nahajali na varnem spletnem mestu, kjer bodo podatki, na poti med spletno stranjo ter napravo (in obratno), vedno šifrirani.

  Seznam kompatibilnih mobilnih naprav
  KOMPATIBILNE MOBILNE NAPRAVE
  • Android 2.3 +
  • iOS 1.0 +
  • Netfront 3.0 +
  • Vodaphone
  • Microsoft Windows Mobile 5/6
  • Microsoft Windows CE 4.0
  • Microsoft IE Pocket PC 2003
  • Microsoft IE Smartphone 2003
  • Blackberry 4.3.0 +
  • Palm OS 5.x
  • Opera 4.10 +
  • Openwave mobile browser 6.20 +
  • NTT / DoCoMo
  • Brew
  • AT&T
  • SoftBank Mobile
  • KDDI
 • Podpora za IDN domene

  Nekatere domene v svojem imenu vključujejo šumnike ali druge posebne znake, ki niso del ASCII znakovnega nabora. Za takšne domene uporabljamo izraz IDN domene. SSL certifikat Thawte SSL Web Server zagotavlja IDN podporo, zato ga lahko brez težav uporabite za domene, kot so računalništvo.si, übungen.de, méxico.net, …

 • Zelena vrstica v brskalniku
  -

  Thawte SSL Web Server uvrščamo med poslovne certifikate, ki verificirajo domeno ter podjetje oz. organizacijo, medtem ko vrstice v brskalniku ne obarvajo zeleno. Če želite uporabo SSL certifikata na vašem spletnem mestu še dodatno poudariti, si oglejte ponudbo razširjenih (EV) certifikatov.

 • Pečat za na spletno stran
  dinamičen pečat

  Če na svoji spletni strani omogočate način plačila s plačilno kartico ali obiskovalcem nudite možnost kreiranje profila, jim morate dati jasno vedeti, da se nahajajo na varni in zaupanja vredni strani. Temu je namenjen dinamičen pečat, s katerim obiskovalcem dokažete, da sta bili identiteta in kredibilnost podjetja preverjeni s strani verodostojne organizacije Thawte, ter da so vsi njihovi občutljivi podatki ustrezno zavarovani.

  Na pečatu je jasno zapisano, kdo je izdajatelj certifikata, prav tako je prikazan datum veljavnosti SSL certifikata. Vsak obiskovalec lahko na pečat tudi klikne in si na ta način ogleda še dodatne podrobnosti izdanega certifikata.

 • Možnost nadomestnega certifikata

  Thawte SSL Web Server zagotavlja možnost brezplačne izdaje nadomestnih SSL certifikatov. Ponovna izdaja je lahko posledica spremembe programske opreme na strežniku, izgube zasebnega ključa ali gesla. Tudi v primeru, ko zgolj obstaja možnost, da je varnost zasebnega ključa ogrožena, je priporočljivo generirati nadomestni SSL certifikat.

  Vsi podatki o podjetju in domeni morajo ostati nespremenjeni. Tudi datum veljavnosti nadomestnega certifikata ostane enak kot pri originalnem certifikatu.

 • Število strežnikov za namestitev

  neomejeno

  Thawte SSL Web Server vključuje neomejeno licenco namestitve. Če vaša spletna stran za delovanje uporablja večje število strežnikov, lahko SSL certifikat namestite na vsakega izmed njih.

 • Brezplačna namestitev

  *

  * V kolikor imate pri nas zakupljen paket deljenega gostovanja, vam SSL certifikat namestimo brezplačno. V nekaterih primerih so za 100-odstotno pravilno delovanje certifikata potrebne prilagoditve na spletni strani, pri katerih vam z veseljem pomagamo. Strošek prilagoditev je odvisen od posamezne spletne strani. Najbolje, da nas za oceno napora kontaktirate, mi pa bomo preverili vašo stran.